Nyitólap  Kiadványok  Jogtár  Döntvénytár

Döntvénytár

Döntvénytár döntvénykeresővel

Döntvénytár
Több, mint 150 000 döntést tartalmazó Döntvénytáron tizenöt jogi szaklap, magyar és európai uniós kiadvány, hagyományos és internetes forrás anyagait feldolgozva a bírói gyakorlat jogfejlesztő-jogmagyarázó megállapításait adjuk közre: alkotmánybírósági határozatok és végzések; BH-k és EBH-k; a Közigazgatási-Gazdasági Döntvénytár és a Bírósági Döntések Tára folyóiratok anyagai; Bírósági Határozatok Gyűjteményében publikált, egyedi ügyben hozott, anonimizált döntések; az Európai Bíróság döntései; választottbírósági határozatok; versenyfelügyeleti határozatok.


Megjelent: 2012

Döntvénytár
Konstrukciók * Nettó havidíj Fizetendő
Döntvénytár
Konstrukciók * Nettó havidíj FizetendőDöntvénytár
Konstrukciók * Nettó havidíj Fizetendő* Minden előfizetési konstrukció automatikusan hosszabbodik

Összesen:Döntvénykereső: a szolgáltatás segítségével a Döntvénytár adatbázisában a több mint 150 000 döntvény között jogszabályhelyre, ügyszakra, ügycsoportra, lajstromszámra, bíróság és bíró nevére, lajstromozás és közzététel évére, illetve tetszőlegesen megadott kifejezésre lehet keresni.A Döntvénytár szolgáltatás a Jogtár termékcsalád 2014-es alaplemeze mellett már online módon, az új Jogtár alatt is elérhető.

Az új Jogtáron


  • a termék az Adatbázisok menüpont alatt található,
  • a Döntvénytár az új Ügyvéd Jogtár Plusz és Prémium előfizetés részét képezi,
  • az új Jogtár, Jogtár Plusz, Adó Jogtár, HR Jogtár, Önkormányzat Jogtár, Oktatás Jogtár és Ügyvéd Jogtár Alap előfizetéssel rendelkezők meglévő előfizetésük mellé pluszban megrendelhetik az adatbázist.


A Jogtár termékcsalád 2014 alaplemezen


  • a Döntvénytár adatbázisát a dupla alaplemezről kell telepíteni, majd az önálló licenckód (Szakmák → Telepítési jogosultságok) megadása után a termék elérhetővé válik,
  • az adatbázis a telepítést követően – a Szakmák → Jogtár nézetből megjelenő nyitóoldal bal oldali Adatbázis főablak pultjából nyithatják a CompLex Döntvénytár elnevezés alól,
  • az Ügyvéd Jogtár® Plusz és Ügyvéd Jogtár® Prémium magukban foglalják a Döntvénytár teljes adatbázisát,
  • a Jogtár, Jogtár Plusz, Adó Jogtár, HR Jogtár, Önkormányzat Jogtár, Oktatás Jogtár és Ügyvéd Jogtár Alap előfizetéssel rendelkezők meglévő előfizetésük mellé megrendelhetik az adatbázist.

    Az előfizetés megszűnése esetén a hozzáférés a lejárat napjával megszűnik.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "Döntvénytár" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Nagykommentár a tőkepiaci törvényhez Nagykommentár a tőkepiaci törvényhez
Segédlet a mindennapokra a tőkepiac területén dolgozó szakembereknek, érintett tőkepiaci szereplőknek.
Munkaügyi iratminták Munkaügyi iratminták
Több mint 140 iratminta online eléréssel!