Regisztráció

 

 Nyitólap  Kiadványok  Munkajog, HR  HR & Munkajog

HR & Munkajog

A munkaügy értesítője

HR & Munkajogkosarba
kosarba
Bolti ár: 29 990 Ft + 5% áfa (31 490 Ft)


A Nemzetgazdasági Minisztérium határozatai alapján a Számviteli tanácsadó előfizetése /az ÁFA-kalauz előfizetése /az Adó-kódex előfizetése /az Adó szaklap előfizetése esetén 2014-ben 2 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont adható.

A Nemzetgazdasági Minisztérium határozatai alapján a HR&Munkajog előfizetése esetén 1 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont adható.

Részletes információ a kreditpont elszámolhatóságról itt, kattintson >>>

Lapozzon bele áprilisi számunkba!

Kattintson ide >>>

Miért a HR & Munkajog?

A HR & Munkajog című jogi szaklap a Lex HR-Munkajog, a Munkaügyi Értesítő, a MUNKA-ADÓ és a HRVilág összeolvadásával létrejött, havonta megjelenő jogi szaklap, amely munkajoggal foglalkozók, munkaügyi és HR szakemberek számára segítséget kíván nyújtani mindennapi munkájuk során.

A lap nem csak nyomon követi a gyakran változó munkajogi, foglalkoztatáspolitikai, adójogi, valamint társadalombiztosítási jogszabályok változásait, de értelmezi is azokat: a Kérdések és válaszok rovat hasábjain gyakorlati szakemberek válaszolnak a jogalkalmazásban felmerülő, sokakat foglalkoztató kérdésekre. A Munkajogi magyarázatok és az Adó, TB-Nyugdíj rovatokban elismert szerzők elemzik a munka-, adó-, és társadalombiztosítási jogi szabályokat, ütköztetve a gyakorlatban és az elméletben fellelhető különböző álláspontokat és véleményeket. A Peres ügyek rovat kitekintést nyújt a változó és továbbélő munkajogi bírói gyakorlatra.

A Közszolgálati figyelő a közszférát – elsősorban a közalkalmazottakat és a közszolgálati tisztviselőket – érintő aktuális munkaügyi és gyakorlati kérdésekkel, szabályozási tendenciákkal foglalkozik. Az Interjú rovat hasábjain neves munkajogászokkal, munkaügyi és HR-es szakemberekkel készült beszélgetések olvashatók, melyek igazodnak a tematikus lapszámokhoz; míg a HR Mozaik című rovat a HR, illetve a HR és a munkajog határterületén álló aktuális kérdések vizsgálatára fókuszál. A lap Rendezvényajánló rovatában rendszeresen hírt ad a Rodin munkaügyi szakembereket érintő időszerű képzéseiről.

A folyóirat nyomtatott változatban vagy online módon is elérhető, részletkért kattintson >>>

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "HR & Munkajog" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Letölthető dokumentumok
© Wolters Kluwer   Médiaajánlat   ÁSZF   Szállítási információk   Adatvédelmi nyilatkozat   Impresszum  
Jogszabály
kereső


RSS szolgáltatások
Új jogszabályok
Módosított jogszabályok
Hatályon kívül helyezett jogszabályok
Ingyenes hírlevelek
Iratkozzon fel a Wolters Kluwer Kft. ingyenes hírleveleire, kattintson
Kiemelt ajánlat:
Újdonságaink: Büntetőjog modul Újdonságaink: Büntetőjog modul
Most 20%-os kedvezményes áron! A kedvezmény a modult tartalmazó termékek árából kerül levonásra.
Az Európai Unió adójoga Az Európai Unió adójoga
Az Európai Unió adóharmonizációs tevékenységének rendszeres feldolgozása
Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez
Segítség a vállalkozások kereskedelmi gyakorlatának tisztességes vagy tisztességtelen voltának megítéléséhez.
A Jogtár adatbázis utolsó frissítése: 2014.04.17. 17:41