Nyitólap  Kiadványok  Egyéb ágazati szabályozás  Szakértői esettanulmányok az építőipar területéről

Szakértői esettanulmányok az építőipar területéről

Talajközeli szerkezetek károsodása

Szende Árpád, Tóth Elek

Szakértői esettanulmányok az építőipar területérőlkosarba
kosarba
Megjelent: 2011
Bolti ár: 5 500 Ft + 5% áfa (5 775 Ft)
Internetes ár: 82% kedvezménnyel 1 000 + 5% áfa (1 050 Ft)
A meghirdetett kedvezmény interneten történő megrendelés esetén, a megjelenéstől a készlet erejéig érvényes.


Szakértői esettanulmányokat csokorba szedő kiadványunkkal tervezőket, kivitelezőket, szakértőket, műszaki ellenőröket, építtetőket és a jövőben építeni vágyókat egyaránt igyekszünk megszólítani, mintegy varázstükröt tartva eléjük, melyben még ideje korán megláthatják a tervezéssel, kivitelezéssel, üzemeltetéssel, vagy éppen a szakértői felelősséggel kapcsolatos problémákat. Abban bízunk, hogy így talán sikerül elkerülni a bemutatott káresetek ismételt kialakulását.

Ebben a kötetben az építési hiba fogalmának pontosítása után a talajban, és a talaj közelében levő szerkezetek tipikus károsodásait, és javítási lehetőségeit vesszük górcső alá, építésügyi, illetve igazságügyi szakértői „szemüvegeken” keresztül.

A „valóságközeli élményt” a könyvben ismertetett, két szakértő praxisából merített 17 esettanulmány biztosítja, melyek mindegyike megtörtént esetet dolgoz fel, bepillantást engedve a szakértői vizsgálat és szakvéleményezés folyamatába is. A kiadvány rengeteg fotót tartalmaz, szemléltetve és dokumentálva az egyes eseteket.

Reméljük, hogy mind a szakemberek, mind az érdeklődő laikusok szívesen forgatják majd a könyveket, és a bennük közreadott (néha sokkoló) információk hatására a jövőben számos hibás döntés, meggondolatlan cselekedet, sőt akár felesleges bírósági perek sorozata is elkerülhető lesz.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "Szakértői esettanulmányok az építőipar területéről" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Nagykommentár a tőkepiaci törvényhez Nagykommentár a tőkepiaci törvényhez
Segédlet a mindennapokra a tőkepiac területén dolgozó szakembereknek, érintett tőkepiaci szereplőknek.
Munkaügyi iratminták Munkaügyi iratminták
Több mint 140 iratminta online eléréssel!