Regisztráció

 

 Nyitólap  Kiadványok  Adó, TB, számvitel, pénzügy  Számviteli tanácsadó

Számviteli tanácsadó

Havonta 36 oldalon megjelenő szaklap könyvelőknek, könyvvizsgálóknak

Számviteli tanácsadókosarba Méret: A4
36 oldal
kosarba
Bolti ár: 18 990 Ft + 5% áfa (19 940 Ft)


A Számviteli tanácsadó jól hasznosítható gyakorlati ismereteket és hasznos információkat nyújt a könyvelői munka során felmerülő problémák és kérdések gyors megoldásához. Minden lapszámban megjelenik egy-egy nagyobb terjedelmű, egy adott témát részletesen körüljáró cikk, továbbá több tömör, 4-5 oldalas összefoglaló írás. A cikkek mellett számviteli példák kidolgozásával, technikai információkkal és rendszeres szakkönyvajánlóval támogatjuk olvasóink munkáját.


A Nemzetgazdasági Minisztérium határozatai alapján a Számviteli tanácsadó előfizetése /az ÁFA-kalauz előfizetése /az Adó-kódex előfizetése /az Adó szaklap előfizetése esetén 2014-ben 2 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont adható.

A Nemzetgazdasági Minisztérium határozatai alapján a HR&Munkajog előfizetése esetén 1 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont adható.

Részletes információ a kreditpont elszámolhatóságról itt, kattintson >>>


A folyóirat rovatai:
  • A hónap témája: átfogó, elemző, az aktuális témát részletesen bemutató cikk.
  • Könyvvizsgálat, ellenőrzés: elméleti áttekintésen és gyakorlati példákon keresztül mutatja be elsősorban a könyvvizsgálati munka speciális aspektusait, az aktuális kihívásokat és az összegyűjtött tapasztalatot az ellenőrzésben résztvevő kollégák szemszögéből.
  • Nemzetközi számvitel: a rovat célja a hatályos IAS, IFRS standardok és értelmezéseik bemutatása a magyar számviteli törvényhez való összehasonlításban, elméleti és gyakorlati példákon keresztül.
  • Jogi kitekintő: a rovat a mindennapi számviteli munka során felmerülő, jogi természetű témákkal foglalkozik.
  • Példatár: a rovat minden hónapban gyakorlati számpéldákat és esettanulmányokat ad közre könyvelési, kontírozási megoldással.
  • Havi bürokrata: hónapról hónapra olyan technikai jellegű információk jelennek meg ebben a rovatban, amelyek a különböző szervezetek, hivatalok felé történő, jogszabályokból következő kötelező vagy ajánlott bejelentésekkel, adatszolgáltatásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazzák.
  • Meritum: a rovat keretein belül a számviteli szabályozás érdekesebb, nehezebben értelmezhető részletkérdéseiben ad szakmai véleményt, foglal állást.
  • Controlling: a rovatban best practice jellegű módszertanok, esetleírások kapnak helyet gyakorló controllerek, szakértők, oktatók tollából, de bemutatjuk az újonnan felmerülő controllingfeladatok lehetséges megoldását éppúgy, mint egy-egy speciális controllingterület sajátos eljárásait.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "Számviteli tanácsadó" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Letölthető dokumentumok
© Wolters Kluwer   Médiaajánlat   ÁSZF   Szállítási információk   Adatvédelmi nyilatkozat   Impresszum  
Jogszabály
kereső


RSS szolgáltatások
Új jogszabályok
Módosított jogszabályok
Hatályon kívül helyezett jogszabályok
Ingyenes hírlevelek
Iratkozzon fel a Wolters Kluwer Kft. ingyenes hírleveleire, kattintson
Kiemelt ajánlat:
Újdonságaink: Büntetőjog modul Újdonságaink: Büntetőjog modul
Most 20%-os kedvezményes áron! A kedvezmény a modult tartalmazó termékek árából kerül levonásra.
Az Európai Unió adójoga Az Európai Unió adójoga
Az Európai Unió adóharmonizációs tevékenységének rendszeres feldolgozása
Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez
Segítség a vállalkozások kereskedelmi gyakorlatának tisztességes vagy tisztességtelen voltának megítéléséhez.
A Jogtár adatbázis utolsó frissítése: 2014.04.18. 18:17