Nyitólap  Hírlevelek

*  Név:
*  Email cím:
    Contact Lists:
 
 
 
 
 
 
 
 
*  Hozzájárulás:
*  Biztonsági kód:

Adó Online Hírlevél

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak a könyvviteli szolgáltatók továbbképzéséről!

Az Adó Online Hírlevél kéthetente nyújt adózással kapcsolatos híreket, információkat. Tartalmaz továbbá program, oktatás, és szolgáltatás ajánlót, ízelítőt az Adó lapok következő számaiból, valamint az adónaptár kiemelt dátumait. A Hírlevél kéthetente kerül kiadásra

CompLex HÉ Hírlevél

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak a felforgató jogi technológiákról!

Elektronikus hírlevelünk a Hivatalos Értesítő mindenkori legfrissebb számának megjelenéséhez kötötten kerül kiadásra. Új joganyagok, módosult joganyagok és hatályon kívül került joganyagok hármas tagolásában soroljuk fel az érintett normák címét, számát és a hatálybalépési időpontját. E hírlevélből tájékozódhatnak többek között minisztériumok, országos hatáskörű szervek utasításairól, tájékoztatóiról, pályázati felhívásokról, egyéb közleményekről.

CompLex MK Hírlevél

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak a jogi viták megoldásáról!

Elektronikus hírlevelünk a Magyar Közlöny mindenkori legfrissebb számának megjelenéséhez kötötten kerül kiadásra. Új jogszabályok, módosult jogszabályok és hatályon kívül került jogszabályok hármas tagolásában soroljuk fel az érintett normák címét, számát és a hatálybalépési időpontját.

CompLex Tárcalap Hírlevél

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak a jogi viták megoldásáról!

Az adott héten megjelent tárcalapok (minisztériumok, országos hatáskörű szervek hivatalos lapjai) rövid tartalmi kivonatát küldjük hetente e-mailen azoknak, akik erre a térítésmentes szolgáltatásra feliratkoztak.
Kiemeljük a megjelent anyagok néhány fontos, illetve érdekes tartalmi elemét, és szándékunk szerint időt és pénzt spórolunk meg Önnek.
A Hírlevél hetente kerül kiadásra.

CompLex EU Hírlevél

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak az 451/2008/EK rendeletről!

Elektronikus hírlevelünk az Európai Unió Hivatalos Lapja L sorozata mindenkori legfrissebb számának megjelenéséhez kötötten kerül kiadásra. Új jogszabályok, módosult jogszabályok és hatályon kívül került jogszabályok hármas tagolásában soroljuk fel az érintett normák címét, számát és a hatálybalépési időpontját.

Felszámolás és csődértesítő

Ingyenes tanulmány feliratkozóinknak a jogi viták megoldásáról!

A magyar gazdaságban nagy számban találhatók ellenőrizhetetlen és megbízhatatlan cégek. A vállalkozások kifejezett érdeke, hogy üzleti partnereik fizetőképességét, valamint a cég életében bekövetkezett változásokat figyelemmel kísérjék. Elektronikus hírlevelünk ebben próbál segíteni ügyfeleinknek.

Munkajog Hírlevél

Feliratkozóinknak INGYENES tanulmány az új Ptk. alkalmazásáról a munkajogban!

A Munkajog Hírlevél kéthetente lényegre törően, könnyen áttekinthető tartalommal segíti a változások követését. Összegezzük az új jogszabályokat és jogszabály-módosításokat, a munkajoggal kapcsolatos híreket, aktuális információkat. Az ajánlóban tájékoztatjuk a legújabb szakirodalmakról, szolgáltatásokról, képzésekről és egyéb eseményekről.

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Magyarázat az Európai Unió közbeszerzési jogához Magyarázat az Európai Unió közbeszerzési jogához
Az új közbeszerzési irányelveknek megfelelően