Nyitólap  CompLex Partner Program

Ismertető

Versenytársaink között egyedülálló módon hűséges és elkötelezett ügyfeleink bizalmát szeretnénk a kizárólag nekik nyújtott kedvezményekkel viszonozni, ennek érdekében 2011 szeptember 15-én elindítottuk Hűségprogramunkat.


Részvétel a Hűségprogramban

A Hűségprogramban az alábbi kiadványok előfizetői vehetnek részt:

  • Jogtár®
  • Jogtár® Plusz
  • Céginfó
  • Ügyvéd Jogtár®
  • Önkormányzat Jogtár®
  • HR Jogtár®
  • Adó Jogtár®

Ügyfeleink számára a felsorolt előfizetéseik meghosszabbítására vonatkozóan jelentős, 10, 12, 14, 16, 18 vagy 20%-os kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény mértékét az előfizetői időszak hossza, az előfizetés konstrukciója és a Kiadónál az adott előfizetés lejártát megelőző naptári évben elköltött összeg nagysága határozza meg.
A Hűségprogram által biztosított kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

Pl.: Ha Ön 2-3 éve folyamatosan Jogtár előfizetőnk és az előfizetésének lejártát megelőző naptári évben nettó 100 000-250 000 Ft költéssel rendelkezett Kiadónknál, akkor a Jogtár előfizetésének meghosszabbítása esetén az előfizetési díjból 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezményt kizárólag a Hűségprogramban részt vevő ügyfeleinknek biztosítjuk, a részvétel egyebekben díjmentes, előzetes regisztrációt nem igényel és automatikus a feltételek teljesülése esetén.

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Számviteli Navigátor Számviteli Navigátor
A számviteli törvény, a magyar számviteli rendszer számos bonyolult gazdasági eseményének, folyamatának részletes ábrázolásával segíti az Ön munkáját!