Regisztráció

 

 Nyitólap  Superbrands

Business Superbrand elismerés a CompLex Kiadó Kft-nek


Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a CompLex Kiadót immár 3. éve érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands elismerést.

A két nagyobb és számos kisebb cég egyesüléséből, összeolvadásából létrejött cég – hasonlóan a holland anyavállalat stratégiájához –, elsősorban a joggal és adózással foglalkozó szakemberek minél jobb kiszolgálását, idő- és pénztakarékos megoldások szállítását tűzte ki céljául. Ez egyre inkább nem puszta tartalom közvetítését jelenti, hanem a szakemberek munkafolyamatait hatékonyan támogató integrált megoldásokét is.

A CompLex Kiadó a saját területén az elmúlt évtizedek alatt széleskörű elismerést szerzett, a hozzá kapcsolódó értékek előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti és közszféra szereplői elvárnak és elismernek, vagyis amiért megbíznak benne.

„A Business Superbrand cím elnyerése nagy siker a cégünk számára, hiszen független szakmai körből kaptuk, ezzel megerősítést nyert, hogy az általunk nyújtott minőség és megbízhatóság a maga nemében példamutató. Rengeteg energiát fektetnek kollégáim az ügyfélközpontú, szakmailag kiemelkedő és minőségi termékek, illetve szolgáltatások biztosítására. Jó érzés, hogy ezeket az erőfeszítéseket a piac is nagyra értékeli.” – Páhy Tamás, a CompLex Kiadó Kft. Értékesítési és marketing igazgatója.

© Wolters Kluwer   Médiaajánlat   ÁSZF   Szállítási információk   Adatvédelmi nyilatkozat   Impresszum  
Jogszabály
kereső


RSS szolgáltatások
Új jogszabályok
Módosított jogszabályok
Hatályon kívül helyezett jogszabályok
Ingyenes hírlevelek
Iratkozzon fel a Wolters Kluwer Kft. ingyenes hírleveleire, kattintson
Kiemelt ajánlat:
Újdonságaink: Büntetőjog modul Újdonságaink: Büntetőjog modul
Most 20%-os kedvezményes áron! A kedvezmény a modult tartalmazó termékek árából kerül levonásra.
Az Európai Unió adójoga Az Európai Unió adójoga
Az Európai Unió adóharmonizációs tevékenységének rendszeres feldolgozása
Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez Nagykommentár a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényhez
Segítség a vállalkozások kereskedelmi gyakorlatának tisztességes vagy tisztességtelen voltának megítéléséhez.
A Jogtár adatbázis utolsó frissítése: 2014.04.18. 18:17