Nyitólap  Kiadványok  Egyéb ágazati szabályozás  A magyar villamosenergia-szektor működése és szabályozása I.

A magyar villamosenergia-szektor működése és szabályozása I.

Szerkesztő(k): Fazekas Orsolya

Fekete Péntek! Ma minden termékre 20% kedvezmény!
A magyar villamosenergia-szektor működése és szabályozása I.kosarba
kosarba
Listaár: 9 500 Ft + 5% áfa (9 975 Ft)


A villamosenergia iparág szabályozásáról és működéséről szóló ilyen átfogó, sokoldalú mű most először kerül forgalomba.

A villamosenergia szektor működésének és szabályozásának főbb sarokpontjait felölelő tíz különálló fejezet elsősorban az alábbi témákkal ismerteti meg az Olvasót: szabályozási keretek, környezetvédelem (ezen belül a megújuló energiaforrásból termelt villamosenergia ösztönzési rendszere valamint a kibocsátás-csökkentés nemzetközi szabályozása), a villamosenergia szektor sajátosságai miatt szükségszerűen felmerülő versenyjogi problémák (úgy mint (piac)szabályozás, egyetemes szolgáltatás, állami támogatási kérdések versus hosszú távú szerződések), villamosenergia kereskedelem és kockázatkezelés, rendszerirányítás, valamint a Magyarország villamosenergia-ellátás biztonsága szempontjából jelentős kérdés vizsgálata, azaz, hogy épüljenek-e avagy ne épüljenek erőművek Magyarországon.

A könyv nemcsak az energiaszektorban tevékenykedők, az iparág képviselői, az iparággal ismerkedők és az azt már jól ismerők érdeklődésére tarthat számot, hanem bárki örömmel forgathatja, aki a szektor működése és szabályozása iránt általában érdeklődik.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "A magyar villamosenergia-szektor működése és szabályozása I." termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Számviteli Navigátor Számviteli Navigátor
A számviteli törvény, a magyar számviteli rendszer számos bonyolult gazdasági eseményének, folyamatának részletes ábrázolásával segíti az Ön munkáját!