Nyitólap  Kiadványok  EU jog  Bevezetés az Európai Unió politikáiba

Bevezetés az Európai Unió politikáiba

Átdolgozott kiadás

Szerkesztő(k): dr. Kende Tamás - dr. Szűcs Tamás

Bevezetés az Európai Unió politikáiba ePUB/Mobi
Lapozzon bele
epub
mobiMéret: B5
1188 oldal
A kiadvány az alábbi formátumokban vásárolható meg
kosarba
Megjelent: 2011
Listaár: 6 400 Ft + 5% áfa (6 720 Ft)


2011-es kiadás

Az Európai Unió politikáinak általános célja a közös szabályozást igénylő területek vagy bizonyos támogatandó társadalmi rétegek érdek- és életviszonyainak európai szintű rendezése. A kötet - a 2009-ben megjelent kiadás aktualizált, átdolgozott változata - naprakész, átfogó képet nyújt a fontosabb politikákról, rávilágítva keletkezési körülményeikre, perspektíváikra és alapvető jellegzetességeikre egyaránt.
Sokoldalú szerzőgárda, neves egyetemi oktatók, ügyvédek, diplomaták, illetve dr. Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője biztosítják, hogy a szilárd elméleti háttér és a konkrét gyakorlati tapasztalatok mellett a könyv bepillantást nyújtson az uniós politikák működésének "kulisszatitkaiba" is.

Egyes fejezetei a legutóbbi időkben bekövetkezett fejleményeket is igyekeznek egybefoglalni, de az uniós ismeretanyag terjedelme szétfeszíti a könyv kereteit. Ennek feloldásaként a papír alapú kiadványból és az e-könyvből szükségszerűen kimaradó elsődleges joganyagokat, ismeretterjesztő anyagokat elektronikus tananyag keretében érheti el az olvasó. Minden könyv egyedi azonosítót tartalmaz, melynek használatával az lms.complex.hu hivatkozás oldalon belépve érhetőek el a kiegészítések.

Az európai integrációs ügyekkel foglalkozó szakértők és joghallgatók mellett haszonnal forgathatják majd a könyvet az üzleti szféra szereplői is.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "Bevezetés az Európai Unió politikáiba" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Számviteli Navigátor Számviteli Navigátor
A számviteli törvény, a magyar számviteli rendszer számos bonyolult gazdasági eseményének, folyamatának részletes ábrázolásával segíti az Ön munkáját!