Nyitólap  Kiadványok  Munkajog, HR  Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014

Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014

2014-es, átdolgozott kiadás

dr. Berke Gyula, prof. dr. Kiss György, dr. Bankó Zoltán, dr. Kajtár Edit, dr. Kovács Erika

A kiadvány az alábbi formátumokban vásárolható meg
kosarba
Megjelent: 2014
Listaár: 11 193 Ft + 5% áfa (11 753 Ft)
Vásároljon 30% kedvezménnyel!
2015 október 31-éig a kommentár könyv formátuma 15 990 Ft +5% áfa (16 790 Ft) helyett 11 193 Ft + 5% áfa(11 753 Ft) áron, az e-könyv formátum 11 897 Ft + 27% áfa(15 109 Ft) helyett 8 328 Ft +27% áfa(10 577 Ft) áron rendelhető meg.

A feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák.

Az akcióban részt vevő további kommentárjaink>>

A kommentár Jogtár-kiegészítés formátumának utolsó időállapota: 2014. július 1.


Modulban kedvezőbb>>


Tartalom


A Kommentár új kiadása elsősorban az új Ptk. hatálybalépéséhez, illetve az Mt. ehhez igazodó módosításához kapcsolódó változásokat dolgozza fel. Elméleti és gyakorlati szempontból részletesen áttekinti a Ptk. munkajogban is alkalmazandó rendelkezéseit, figyelemmel azok sajátos munkajogi tartalmára.
Az Mt. legutóbbi módosítása ugyanakkor olyan jogintézményeket is érintett, amelyek nem közvetlenül a Ptk. alkalmazásával függnek össze (pl. a munkajogviszony jogellenes megszüntetése), a Kommentár ezeket is részletesen elemzi. Az átdolgozás figyelemmel van a legutóbbi időszak bírói gyakorlatára, valamint a munkajogot érintő egyéb jogszabályváltozásokra.
A korábbi kiadás egyik erőssége volt az európai munkajog, illetve az Európai Bíróság gyakorlatának bemutatása. A szerzők ezt a hagyományt folytatják: egészen napjainkig dolgozzák fel az európai jogalkalmazás újabb fejleményeit.


Jogtár-kapcsolat


Jogtár-kiegészítésként a kommentár a DVD-lemezen együttműködik a Jogtárral, Jogtár Plusszal és a Szakmai Jogtárakkal. A kommentár a HR Jogtár Prémium és az Ügyvéd Jogtár Prémium előfizetés részeként is elérhető. A kiadvány a Jogtár Adatbázisok pultjáról, a KJK-kommentárok, modulok címre kattintva vagy a Szakmák menü/Szakmai adatbázisok menüpontja alól érhető el. A frissítés online történik.

Az új Jogtáron a kommentár együttműködik a Jogtárral, Jogtár Plusszal és a Szakmai Jogtárakkal. A kommentár az új HR Jogtár Prémium és az új Ügyvéd Jogtár Prémium előfizetés részeként is elérhető. A kiadvány az Adatbázisok menü KJK-kommentárok, modulok pontja alatt található.

Bővebb tájékoztatást szeretnék kapni a(z) "Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014" termékről. Kérem, tanácsadó kollégájuk keressen az alábbi elérhetőségeimen. »

Jogszabály
kereső


Ingyenes
hírlevelek
Iratkozzon fel
a Wolters Kluwer Kft.
ingyenes hírleveleire!
Feliratkozás
Hűségprogram
Mi megbecsüljük ügyfeleinket!
Akár 20% kedvezmény!
Bovebben
Kiemelt ajánlat:
Magyarázat az Európai Unió közbeszerzési jogához Magyarázat az Európai Unió közbeszerzési jogához
Az új közbeszerzési irányelveknek megfelelően